Pointmedia tester HoloLens 2 i Tyskland

Verden i hologrammer

28 August, 2019
Pointmedia har testet HoloLens 2

Første møte med HoloLens 2

Vårt første møte med HoloLens 2, var vi mildt sagt "blown away". Den har 52° FOV (HoloLens 1 har bare 30°), det sitter en Snapdragon 850 Compute Platform CPU.

Batteriet har fått 30 minutter lengre levetid, opp til 3-timer. HoloLens 2 har en bedre passform, den sitter vesentlig bedre på hode. Vi elsker visiret du kan flippe opp, for å få bedre oversikt på hva du jobber med.

"People always fear change. People feared electricity when it was invented, didn’t they."

- Bill Gates Microsoft

Vi tror HoloLens 2 kommer til og fortsette revulosjonen innen hologrammer, mer enn hva HoloLens 1 gjorde.

Interaktiviteten er mye bedre
Visiret kan enkelt løftes opp

Specs

CPU Snapdragon 850 Compute Platform

FOV Med 52° HoloLens 2 "field of view"(FOV) er større, den tilbyr en mer immersive MR opplevelse, den orginale HoloLens 1 har bare en FOV på 30°.

Batteri levetid HoloLens 2 har bedre batteri, denne er nå på hele 3 timer, mens forgjengeren har 2.5 time.

Design og passform Den nye versionen er lettere, har en mer ergonomisk passform enn hva orginalen har. Fronten på brillen har nå også en flip-opp visir, noe som lar brukeren gå inn og ut av mixed reality kjappere.

Brukervennlighet Brukeren kan enkelt kontrollere, takket være hand tracking og gaze, til og med stemme støtte. Den største forbedringen vi likte med HoloLens 2, var hvor bra brillen oppfattet hendene, man kan virkelig spille piano på HoloLens 2.

Kamera Med sin nye 8 MP kamera, har du nå mulighet til og gjøre opptak i 1080p.Det er enkelt og si vi gleder oss til vi får inn HoloLens 2 på kontoret vårt!Pål Hieronimus S. Aamodt , 14. august 2019